Mnenja članov skupnosti Siana

Draga Siana, resnično delaš čudeže. S spoštovanjem.

Ksenija M.

 

Hvala Siana, da si ustanovila to skupnost. Počasi se daleč pride in v slogi je moč. Star in resničnem pregovor. Hvala za lepe in spodbudne misli, ob katerih se zamislimo in tudi bolj delamo na sebi. Hvala za energijske tretmaje na daljavo, ki jih deliš z nami, hvala za trud, voljo in potrpežljivost in hvala da si.

Vlasta V.

 

Hvala Siana za podporo, ki je v teh časih še tako potrebna. Skupina je krasna: več kot nas je, bolj močni smo. Pohvalno, da se z vsakim posebej ukvarjaš. Zelo fajn se počutim, tudi spim zelo dobro. Veselim se sodelovanja še naprej.

Dragica V.

 

S svojo srčnostjo pomagaš ljudem v stiski, daješ jim tisto pravo upanje v boljši svet z veliko srčnosti. Moj poklon, hvala, hvala.

Ivanka C.

 

Hvala za podporo in za vse kar narediš za skupino. Hvala za vse energijske terapije ki nam jih nameniš in hvala za tvoje veliko srce. Hvaležen vesolju zate in za tvoj prispevek vsem nam.

Klemen R.

 

Hvala, hvala, Siana, si zelo dobrosrčna, zelo, zelo veliko si že naredila za nas, popeljala si nas skozi različna energijska zdravljenja za nas in za naše telo. Razložila vsako stvar do potankosti, kako bo to potekalo, nas opozorila kako se bo to izražalo v procesu. Hvala, hvala, ni besed, da bi se ti lahko zahvalili.

Tatjana H.

 

Draga Siana. Moram pohvaliti tvoje delo in iz srca priporočam vsem ki si želijo spremembe na bolje. Meni osebno je zelo pomagala. Saj sem končno spet jaz, srečna, polna energije, … Toplo priporočam. Siana hvala iz srca.

Barbara V.

 

Siana, hvala za tvojo svetlobo, ki jo širiš med nas s takimi in drugačnimi terapijami, ki jih deliš z nami. Z veseljem sem zraven še naprej. Hvala.

Zdenka E.

 

Hvala za vse kar delaš za nas saj to je neprecenljivo in srčno. Res hvala ti za vse te darove.

Leonida Š.

 

Hvala Siana za podporo, za besede, ki jih rabim v danem trenutku.

Katja M.

 

Iskrena hvala za vso podporo, dobre nasvete in pozitivno energijo. Po dolgem času spet bolje spim in se počutim bolj lahkotno. Vse dobro 🙂

Natalija M.

 

HVALA, draga Siana. Hvala za vse neprecenljive energijske terapije, nasvete in ves čas, ki nam ga nudiš. V tem času, ko vlada precejšnja negotovost res potrebujemo vso pomoč za lažje življenje. Energije, s katerimi nam pomagaš, so res močne in učinkovite, tako na zavednem, kot na nezavednem področju. Še naprej bom sodelovala v tvoji skupini z globokim spoštovanjem in neskončno hvaležnostjo. HVALA KER SI.

Suzana K.

 

Draga Siana! Lahko samo rečem hvala, hvala. Hvaležna sem, da sem v tej skupini. Ogromno stvari nam deliš, delaš z nami na daljavo in tudi vsakemu odgovoriš. Se vidi, da to delaš s srcem. Vsak dan rada pogledam, kaj novega objaviš. Še enkrat hvala za vse.

Mirjam K.

 

Vsaki dan redno preberem vse Sianine objave. Božale in tolažile so mojo ranjeno dušo, ko mi je bilo najbolj hudo. Bile so kot prečke na lestvi, po kateri sem počasi prilezla iz pekla. Ni bilo lahko, vendar je šlo. S pomočjo teh neprecenljivih objav sem postala čisto druga oseba, na svet in življenje gledam z druge perspektive. Gledam in vidim iz notranjosti sebe in svoje duše. Našla in prepoznala sem tudi svojo intuicijo, katera me vodi skozi življenje. Hvala, iskrena hvala Siana, da si kar si in da si s svojo prisotnostjo na tem planetu, pomagala meni in upam trditi, še veliko drugim izgubljenim dušam. Ostani takšna še naprej in prosim imej potrpljenje z nemirnimi dušami.

Marta V.

 

Čudovita spletna in facebook stran, polna pozitive.

Danijela N.P.P.

 

Dovoliti Siani v svoje življenje je blagoslov. Nekaj neprecenljivega in dragocenega. Z njeno pomočjo je dobilo moje življenje nov smisel. Hvaležna sem ji za vse.

Irma Z.

 

Draga Siana. Čista, dobrosrčna Duša hvala za tvojo pomoč, energijske terapije in da omogočaš rast vsem. Hvala za vse kar daješ svetu in za tvojo predanost poslanstvu.

Priporočam vsem.

Mateja S.

 

Čudovite vsebine, ki krepijo življenjsko energijo in pomagajo našemu notranjemu soncu, da oddaja še več svetlobe in topline. Vse pohvale in zahvala za posvečen čas in trud!

Vsekakor priporočam.

Helena Ž.

 

Draga Siana, iz srca ti hvala za vso podporo, vse energijske terapije ki jih nam nesebično v teh časih daješ. Spremembe so opazne tako na zavednem kot nezavednem področju življenja, hvala da si.

Claudia Z.

 

 

Hvala iz srca za vso vašo podporo, ki nas bodri in nas spravlja v pozitivna stanja, da se počutimo dobro in da s pomočjo svetlobe zasijemo. Name vpliva dobro, tudi spanje je dobro. Hvala.

Metka K.