Narava

 

Narava je naše največje bogastvo.

Poleg tega, da je čudovita, lepa, magična, brezčasna in vznemirljiva je tudi najboljša zdravnica, prijateljica, zaupnica in tolažnica, kar jih poznamo. Pa še zastonj je. In vedno na voljo.

V naravi bomo ozdraveli saj je polna negativnih ionov in neštetih drugih nam še nepoznanih in neraziskanih učinkovin, ki blagodejno vplivajo na naše zdravje.

Vzpodbuja proces regeneracije, sproščanja, zaupanja in prisotnosti. Je naravni in najmočnejši antidepresiv.

Z rednimi sprehodi v naravi bomo poskrbeli za zdravje telesa in duha. Dobro se bomo razgibali in oblikovali postavo, ter pridobili kondicijo.

Dvignili bomo naše frekvence, saj se po nekaj urnem sprehodu, globoko v naravi počutimo radostno, srečno, polno upanja, idej, hvaležnosti, veselja, ter volje do življenja.

V naravi lahko intenzivno vadimo prisotnost – čuječnost.

Med vsakodnevnih sprehodom POSLUŠAMO ptičje petje, šumenje vetra v krošnjah dreves in žuborenje vode.

Na obrazu ČUTIMO pihljanje vetra, kapljice vode, objem drevesa, dotik rože.

Vsaki dan VIDIMO in opazujemo, kako se barve narave spreminjajo, listki rastejo, popki se odpirajo, cvetlice cvetijo.

VONJAMO opojna cvetoča drevesa, grmovje in rože, duh gozda, morja ali reke.

OKUSIMO zdravilno vodo iz kristalno čistega studenca, si privoščimo malico iz gozdnih sadežev, užitnih rastlin in korenin.

Se odpočijemo od ponorelega ritma razvitega sveta.

Lahko bi v nedogled naštevala.

Bistveno, kar sem želela povedati je, da mi je narava, tako kot tudi nešteto drugim povsem spremenila življenje. Na boljše seveda.

Pomagala mi je pri prehodu iz teorije v prakso, pri osebni in duhovni rasti, pri celjenju čustvenih ran, pri dvigovanju lastnih frekvenc iz nizkih (žalost, negativne misli, občutek vloga žrtve itd) do visokih vibracij (ljubezen, vera, zaupanje, radost, kreativnost, moje poslanstvo, obilje itd).

Vsakodnevni več urni sprehodi in meditacije v gozdovih, hribih, ob rekah, jezerih in morju so najboljše kar si lahko privoščimo.

Hvala ti za neprecenljivo bogastvo, Mati Narava!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja